BAND

Toon van Mil

Geboren in 1959, in een gezin van tien kinderen, kwam Toon in een warm nest terecht. Alle tien de kinderen hadden iets met muziek. Voor de één was dit zingen in een bruiloft-bandje, voor de ander was dit trompet spelen in een Dixieland orkest, maar allemaal deden de van Millen iets aan muziek.


Lees Meer

Maurits Elbertse

Geboren in 1962, met 2 broers en oudere zus heeft hij al snel Nederland geruild voor Frankrijk, daarna verhuisd naar België. Eenmaal weer terug in Nederland wilde hij graag zijn eerste poging wagen achter het drumstel van zijn broer.


Lees Meer

Gijs Hommelberg

Gijs, in 1963 geboren te Schalkwijk. Begin jaren '80 autodidactisch begonnen met het bespelen van een basgitaar. Na zijn militaire diensttijd, vervuld als muzikant, is hij gaan bassen in bandverband.Lees Meer

Jeroen Vilmar Allart

Jeroen is geboren op 4 november 1969 in Rotterdam. Op 8-jarige leeftijd heeft Jeroen de orgellessen van zijn moeder overgenomen omdat zij er niet heel veel van bakte.
Tijdens zijn middelbare schooltijd heeft hij piano leren spelen. Hij speelde toen in diverse bandjes en sindsdien is hij altijd actief gebleven in de muziek.

Lees Meer

Ron Kuster

Ron, geboren op 23 maart 1959 in Lopik en opgegroeid met country-muziek zoals zoveel indo's.
Op 7-jarige leeftijd treedt hij voor het eerst op met zijn broer en neef waarna hij eigenlijk nooit meer het podium af is gegaan behalve voor school, en dat dan met tegenzin.


Lees Meer